Karel Gott slaví 80. narozeniny! My slavíme s ním!

24. červen 2019

Jeho jméno zná každý, stejně jako jeho hlas. Na své fanoušky si vždycky najde čas a ochotně rozdává podpisy a pózuje na společné fotografie. Není proto divu, že mu právě jeho fanoušci vše vrací neutuchajícím zájmem. Na kontě má 50 milionů prodaných desek, 42 Slavíků a téměř 1000 nahraných skladeb.

Karel Gott je zkrátka fenomén a už 14. července oslaví významné životní jubileum. Jeho 80. narozeniny budeme slavit s ním.

Od 1. července až do jeho narozenin uslyšíte v našem vysílání jeho největší hity, které si určitě znovu rádi zazpíváte.

Fenomén Karel Gott

Přidáme rubriku s názvem Fenomén Karel Gott, ve které se od jeho kolegů a přátel dozvíte, jestli má smysl pro humor, jak se s ním pracuje, co má rád a jaké byly jeho začátky. Ptali jsme se Heleny Vondráčkové, Karla Šípa, Jitky Zelenkové nebo Jiřího Suchého.

Přichystali jsme pro vás také soutěž o novou kolekci 4 alb s názvem Karel Gott 80, která obsahuje jeho největší hity od roku 1964, až po jeho poslední vydanou skladbu Srdce nehasnou, kterou nazpíval s dcerou Charlotte.

A protože Karel Gott není jen zpěvák, ale také člověk s výborným smyslem pro humor, ve speciálních Hvězdných návratech se ohlédneme za jeho televizními vystoupeními, kde se představil jako komik a vypravěč příhod a anekdot.

Oslavy 80. narozenin Karla Gotta u nás uslyšíte už od pondělí 1. července.

Spustit audio