Kam odložit ve společnosti sáček čaje. Radí Eva Filipová

Po vylouhování sáčku čaje v horké vodě ho lžičkou vyndáme, omotáme provázkem sáček a vymačkáme z něj zbytky tekutiny a čajové esence.

Takto ošetřený sáček pak položíme na podšálek, který je u hrnečku.

Eva Filipová

Eva Filipová se zabývá především tématikou společenského chování. Je autorkou knihy Společenská nápověda. Po roce 1991 byla jednou z prvních, která začala s programem úspěšných kurzů pro ženy. Sama absolvovala studium na Mezinárodní škole pro estetiku v New Yorku.

Je členkou redakční rady časopisu Prestige, autorkou mnoha zajímavých reportáží z exotických zemí a spoluautorkou Zlaté kuchařky. Její mimořádný zájem o gastronomii a znalost prostředí jí přivedl k napsání dalších knih jako Exellent menu a Česká moderní kuchyně. Práci kuchařů obdivuje a jejich finální výtvory považuje za výtvarná díla.

Eva Filipová