Čtvrtek: Gurmánské příběhy
Jaké nejlahodnější jídlo jste kdy ochutnali? Kdy jste se naučili vařit, a od koho? Vzpomenete na okamžik, kdy jste předvedli svůj kuchařský um? Získali jste díky skvěle připravené večeři srdce vaší lásky?
Jídlo je prý jedno z nejčastějších konverzačních témat - když nevíte, o čem se ve společnosti bavit, zkuste jídlo, a nemůžete se splést. Jídlo nás drží při životě, ale nejen to, s jídlem máme spojenou spoustu zážitků, jídlo sbližuje, dobrým jídlem si udobříte rozhádaného partnera, překvapíte návštěvu, za jídlem jsou někteří z nás ochotni ujet tisíce kilometrů. Proč ne, někdo jezdí za krásami přírody, někdo za gastro zážitky. Na vaše příběhy spojené s jídlem se těším v dnešní Noční lince.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka