České Budějovice vybojovaly se Spartou ve fotbalové lize bod. Zápas skončil 2:2

30. červenec 2019 09:05

Ve třetím kole nejvyšší fotbalové soutěže remizovaly České Budějovice se Spartou  2:2. Zápas na vyprodaném Střeleckém ostrově odstartovali lépe Jihočeši.

Po pěti minutách zápasu mohly České Budějovice docela klidně vést 2:0. Dvakrát se do vyložené šance dostal Ivan Schranz, proměnil ale jen jednou. Schranz byl pro Spartu velkým problémem, přitom těsně před zápasem se na tréninku zranil. Na bolest ale na devadesát minut zapomněl a celkem se dostal do tří gólových šancí. Při jedné z nich, ve druhém poločase, už diváci měli ruce nad hlavami.

Dynamo ladí formu i kádr do nejvyšší soutěže. Všichni chtějí Sivoka

Do přípravy SK Dynama se zapojil i záložník Tomáš Sivok a na pozici trénujícho trenéra také golman Jaroslav Drobný,který asistuje Pavlu Průšovi

Dynamo České Budějovice zvítězilo nad českým mistrem Slávií. Jihočeši si k přípravě odskočili do Čelákovic a porazili Slavii 2:0.

Sparťanský trenér Václav Jílek mohl ze svých řad pochválit snad jen Kangu, který dal krásný gól. Výsledek 2:2 na hřišti nováčka je pro Spartu neúspěch.

„Hráli jsme pomalu, to nahrává soupeři, aby se zformoval. Druhý poločas byl z tohoto pohledu lepší, ale stačilo to jen na bod,“ doplnil po utkání trenér Sparty Václav Jílek.

autor: Kamil Jáša
Spustit audio

Související