Bridgertonovi jsou pohádka pro dospělé ze života londýnské smetánky

26. květen 2021

Zapojte se do ankety pořadu Dámská jízda na téma Moje malé a velké radosti. Napište na emailovou adresu damska.jizda@cb.rozhlas.cz, co vám dělá radost, a inspirujte tak ostatní.

Získat můžete knihu Bridgertonovi – Vévoda a já, kterou věnovalo nové knihkupectví a papírnictví Luxor v obchodním centru Čtyři Dvory v Českých Budějovicích. Romantický příběh, v němž nechybí láska, pletky a debutantky, se odehrává v kulisách 19. století v prostředí anglosaské aristokracie.

Právě tato kombinace zaujala milióny diváků streamovací služby Netflix, kde se Bridgertonovi stali nejsledovanějším seriálem. Seriál vychází z románů Julie Quinnové zasazených do světa londýnské smetánky během sezóny, v níž jsou debutantky představeny u dvora královny.

Knihu Bridgertonovi představuje ve svém magazínu Dámská jízda Mirka Nezvalová. Dále v pořadu nabízí rozhovor s tvůrcem soch z písku Michalem Olšiakem a tipy na letní péči o nehty od nehtové designérky Jany Paraščincové, představuje také blahodárnou kaviárovou masku z vodňanských jeseterů.

Spustit audio

Související