Atleti z celé republiky trénovali v Sušici se Zuzanou Hejnovou

10. červenec 2019

Atleti už tradičně vyrážejí v úvodu července do Sušice. Kemp, na kterém trénují se Zuzanou Hejnovou, manažersky připravuje její přítel Jan Žalud.

Krom atletického tréninku tu mají sportovci další pestrý program. „Každé ráno děláme pozdrav slunci, pak jdeme na snídani, potom máme dopolední trénink, oběd, polední klid a odpoledne zase nějakou aktivitu. Nejvíc mě baví, že tréninky jsou jiné než přes rok a trénuje nás opravdová špička,“ říká mladá atletka Valerie Dzurová.

Na atletický kemp jezdí dospělí i děti, v turnusu je celkem 35 účastníků. „Snažíme se využít krásné prostředí okolní přírody, chodíme plavat, jezdíme na kole do přírody a vymýšlíme různé týmové hry,“ říká manažer Jan Žalud.

Na Lipno Sport Festu si zacvičíte s Kateřinou Neumannovou, Davidem Svobodou nebo Romanem Šebrlem

Návštěvníci Lipno Sport Festu se mohou už po osmé potkat s  Kateřinou Neumannovou

Držitelé olympijských medailí ozdobí letošní Lipno Sport Fest 2019 u lipenské přehrady. Ty se ve druhé polovině srpna aktivně zapojí přímo do programu festivalu, který nabízí aktivní zábavu pro celou rodinu.

Velká atletická hvězda Zuzana Hejnová tu trénovala své mladší kolegy, ale stihla se v Sušici nachystat i na svůj skvělý výkon v rámci Diamantové ligy v Lausanne na trati 400 metrů překážek, kde obsadila druhou pozici.

„V červenci a srpnu budu muset ještě hodně trénovat a dát si i nějaké volno, abych měla co nejlepší formu na mistrovství světa, které se koná koncem září,“ dodala Hejnová.

autor: Kamil Jáša
Spustit audio

Související