Adéla Marvanová se věnuje motýlím masážím a považuje se za strážkyni placenty

6. květen 2021

Jako nádherný prostředek, jak skutečně uvidět druhého člověka a sdílet s ním danou chvíli, chápe své motýlí masáže Adéla Marvanová. Jejím darem je schopnost naslouchat a cítit.

Skrze ruce vnímá a poznává, co člověk potřebuje a v čem by ho mohla pozvednout. „Podle svých zkušeností bych to nazvala masáží pro duši,“ říká.

„Jsem pouze kanálem, kterým může proudit světlo. Dotýkám se člověka jemným způsobem na rukou, nohou a hlavě. Tím může dotyčný změnit své činy, kroky a přenastavit myšlenkové vzorce,“ dodává.

Adéla Marvanová

Adéla Marvanová je nejen masérkou, ale ráda by se také stala porodní bábou. Inspiraci čerpá například na Kanárských ostrovech. Od místních bab se naučila rituálům, které připomínají koloběh života.

„Své poslání vnímám ve spojitosti s placentou. Ženy zapomněly na to, jaké poselství v naší kultuře placenta má. Miminko po porodu se mnohdy od ní nechce odloučit, proto je potřeba dát mu prostor, aby se odpojilo, až když to cítí,“ myslí si.

„Je tam určité aurické pole, proto miminko křičí a dává najevo, že se mu přestřižení nelíbí. Ve chvíli, kdy je energetické pole naplněno, miminko se šňůry přirozeně pustí samo. Považuji se za takovou strážkyni placenty,“ doplňuje s úsměvem.

Ženy to podle ní kdysi věděly a ráda by, aby se k přirozeným procesům mohly opět navrátit. „Rituál propojení se svou odstřiženu placentou je totiž způsob, jak poznat svého energetického dvojníka neboli své vyšší Já,“ vysvětluje.

Více informací o motýlích masážích, ale také o umělcově cestě, zvukové masáži pomocí harfy nebo vedení za snem nabízí zájemcům na svém webu pastvaprodusi.cz.

Celý rozhovor s Adélou Marvanovou si můžete poslechnout v magazínu Dámská jízda. Dále pořad nabízí rady kytkožroutky Jany Vlkové, jak využít v kuchyni nejrůznější květiny, nebo zalistování knihou Jana Hafta Louka aneb Vábení do tajuplného světa.

autor: Kateřina Hálová
Spustit audio

Související