Inspirace pro předvánoční pečení z několika evropských zemí, pár fíglů na vánočku a punč
V dalším adventním Kuchařském čarování kulinář Petr Stupka připomene, jaké pochutiny se v různých evropských zemích připravují na Vánoce. Dále prozradí pár svých fíglů na vánočku a recept na punč.
Související
-
Perfektně upletená vánočka ze šesti pramenů? Trénujte s provazy, radí Petr Stupka
Návodů na pletení vánočky existuje několik, někdy se například pracuje se třemi patry, která se skládají na sebe. Kuchař Petr Stupka ale doporučuje uplést vánočku najednou.
-
Vánoční cukroví podle osvědčených rodinných receptů Petra Stupky
Po celý adventní čas bývá pořad Kuchařské čarování zaplněn nejrůznějšími tipy na vánoční cukroví. Kulinář Petr Stupka má několik osvědčených rodinných receptů.
-
Křehké máslové těsto na vánoční cukroví a zázvorky
Pro slavnostní, čajové i vánoční cukroví se skvěle hodí křehké máslové těsto. Vyzkoušejte ho. V předstihu před Vánoci doporučujeme upéct také klasické zázvorky.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka