Baráž byla na houby, hodnotí manažer budějovického Motoru Stanislav Bednařík

25. duben 2019 07:52

Duel v Chomutově uzavřel v úterý večer sezónu českobudějovického hokeje. Motor skončil v baráži o extraligu poslední. Generální manažer klubu Stanislav Bednařík při hodnocení vyzdvihuje hlavně fanoušky, kteří fandili až do konce a přišli se rozloučit.

„Podpora fanoušků je pro mě ta hlavní odměna, to, co mě to žene k tomu být dál u hokeje. Fanoušci jsou tady úžasní, a kolik se jich sešlo na ledě po posledním domácím utkání, to byla paráda. Má to smysl,“ říká.

Při hodnocení výkonu samotných hokejistů, rozděluje sezónu na dvě části. „Základní část a play off byly dobré, tam se odehrály věci tak, jak jsme si přáli. Baráž prostě nevyšla a možná, že chybělo jenom strašně málo, třeba si nedat ve čtyřicáté vteřině v Pardubicích vlastní gól, možná by se to celé vyvíjelo jinak. Kdo ví. Každopádně, baráž byla na houby,“ komentuje.

Čím víc trénuješ, tím lepší budeš, řekl Jaromír Jágr v Budějovicích, kde si jeho Kladno zajistilo postup do extraligy

Jaromír Jágr v Budvar aréně v Českých Budějovicích poté, co si jeho Kladno zajistilo postup do extraligy

Jágr, Jágr, Jágr Jágr – čtyři góly slavné osmašedesátky viděli diváci v Českých Budějovicích. Volejbalisté Jihostroje vstoupili skvěle do finále extraligy. Divizní fotbalové derby skončilo penaltami. To vše ve Sportovních ozvěnách, které připravil Kamil Jáša.

Už od přelomu roku také pracuje na přípravě příští sezóny. „Nemyslím si, že z hlediska zájmu partnerů by se mělo dít něco zásadního v náš neprospěch. Já si myslím, že všichni velcí partneři s námi zůstanou a věří tomu, že se nám to jednoho dne podaří, tak jako my,“ dodává Stanislav Bednařík.

Z letošní baráže si bude pamatovat i zápas, v němž Jaromír Jágr nastřílel Motoru v Budvar aréně čtyři góly. „On je prostě naprosto výjimečný hráč světového hokeje. Čeho je schopen v 47 letech, to je úchvatné. Klobouk dolů,“ uzavřel generální manažer hokejového klubu ČEZ Motor České Budějovice Stanislav Bednařík.

autor: Kamil Jáša
Spustit audio

Související